Home Cultura La Biblioteca Central de Gandia continua amb la sisena edició del Club de Lectura.

La Biblioteca Central de Gandia continua amb la sisena edició del Club de Lectura.

Por Redacción / Oliva
El regidor delegat de l'Institut Municipal d'Arxius i Biblioteques de Gandia, José Manuel Prieto, ha informat aquest matí que la Biblioteca Central continua amb una nova edició virtual del Club de Lectura (la sisena) com ve sent habitual els últims dijous de cada mes. Així, la sessió es desenvoluparà a través de la plataforma on-line Zoom, el dia 25 de març a les 19:30 h a la Sala d'Actes de la Biblioteca, i comptarà amb la presència de l'escriptor, crític i professor català Josep-Anton Fernàndez, qui comentarà el seu primer llibre de poemes "L'animal que parla", premi Ausiàs March de poesia 2020. Per a poder assistir al club de lectura, cal inscriure's prèviament telefonant al 962959591 o escrivint al whatsapp 678 83 74 02.

Tindrà lloc de manera virtual el 25 de març a les 19:30 h a la Sala d’Actes de la Biblioteca Central, on l’autor Josep-Anton Fernàndez parlarà del seu primer llibre de poemes “L’animal que parla”, premi Ausiàs March de poesia 2020.

Per a participar és necessària la inscripció telefonant al 962959591 o escrivint al whatsapp 678 83 74 02.

El regidor delegat de l’Institut Municipal d’Arxius i Biblioteques de Gandia, José Manuel Prieto, ha informat aquest matí que la Biblioteca Central continua amb una nova edició virtual del Club de Lectura (la sisena) com ve sent habitual els últims dijous de cada mes.

Així, la sessió es desenvoluparà a través de la plataforma on-line Zoom, el dia 25 de març a les 19:30 h a la Sala d’Actes de la Biblioteca, i comptarà amb la presència de l’escriptor, crític i professor català Josep-Anton Fernàndez, qui comentarà el seu primer llibre de poemes “L’animal que parla”, premi Ausiàs March de poesia 2020.

Per a poder assistir al club de lectura, cal inscriure’s prèviament telefonant al 962959591 o escrivint al whatsapp 678 83 74 02.

Artículos relacionados

Deja un comentario

* Al utilizar este formulario, acepta que este sitio web almacene y maneje sus datos.

El medio de comunicación digital, de Gandia y toda La Safor
pulvinar dolor tempus Sed justo venenatis dictum lectus luctus elit.
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad