Home Actualidad Protagonistes culturals del cap de setmana passat a Gandia

Protagonistes culturals del cap de setmana passat a Gandia

Por Vanessa

– En l’apartat cultural de la programació d’aquest cap de setmana, Gandia ha comptat amb la inauguració d’una exposició de Joan Fuster, un concert de banda de música i una funció de màgia. Així, es va iniciar el passat divendres amb «Joan Fuster, una vida il·lustrada»; dissabte va estar protagonitzat per l’espectacle «Conjuro» del mag Yunke; i va ser el concert literari de l’Associació Centre Musical de Beniopa l’encarregat de tancar l’agenda ahir a les 19.00h al teatre Serrano en el marc dels actes de Tardor Literària Gandia 2022.

El Claustre de la Biblioteca Central acull des del divendres 4 a les 18:30h la mostra «Joan Fuster, una vida il·lustrada». Es tracta d’una exposició itinerant,  produïda per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua en la celebració de l’Any Fuster, que narra la vida de l’escriptor de manera biogràfica. A través de l’estètica d’animació «draw my life» (vida il·lustrada), apareixen els textos de Salvador Ortells i un disseny elaborat per Estudi Grafema. Aquesta es podrà visitar fins al 10 de novembre amb horari de dilluns a divendres de 10:00 a 21:00 h i dissabte de 10:00 a 13:30 h. A més, hi haurà visites guiades concertades amb els centres educatius, a càrrec d’Ideari.

El dissabte al matí va tindre lloc el concert de la Unió Musical Xeraco dins del Cicle «A la banda de la música», del departament de Cultura. Un dissabte més, la plaça de l’Escola Pia es va omplir de música i cultura. Les dues pròximes setmanes el Cicle es pren una xicoteta pausa per a tornar amb més força amb la segona part que encetarà la Societat Musical Benirredrà el dissabte 26 de novembre. La vesprada de dissabte, els gandians i gandianes, van viure un espectacle màgic de les mans del Mag Yunke. La plaça del Prado es va omplir a les 19h de famílies que van poder gaudir de la funció «Conjuro» de manera gratuïta. I a la mateixa hora el diumenge, la literatura i la música es van unir de nou en el Concert Literari de l’Associació Centre Musical de Beniopa.

Artículos relacionados

El medio de comunicación digital, de Gandia y toda La Safor
elit. fringilla dolor quis, sit quis sed dolor.
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad