Home Actualidad Gandia serà seu del Congrés Internacional de Bandera Blava el 2024

Gandia serà seu del Congrés Internacional de Bandera Blava el 2024

Por Vanessa

Gandia obté la Bandera blava ininterrompudament des que es va començar a atorgar fa trenta-sis anys. Per aquesta raó i per haver-se convertit en una de les destinacions de referència a l’hora de parlar de qualitat i seguretat a les platges, Gandia ha estat escollida seu del pròxim Congrés Internacional de Bandera Blava, juntament amb l’Alfàs del Pi que tindrà lloc en 2024.

La Bandera Blava s’ha convertit en un símbol que demostra la col·laboració de diferents administracions locals, autonòmiques i estatals. El distintiu és un símbol de qualitat i seguretat que està ajudant que Espanya, les seues comunitats autònomes i els seus municipis demostren al món que són destinacions turístiques sostenibles, segures i fiables, complint amb uns estrictes criteris relacionats amb la qualitat excel·lent de l’aigua, la informació i la gestió ambiental, la legalitat, l’accessibilitat i la seguretat, que són consensuats internacionalment.

El Congrés Internacional de Bandera Blava naix amb l’objectiu de desenvolupar un nou concepte per a les platges, on la sostenibilitat, la salut i la seguretat es convertisquen en realitats confluents que avancen en un compromís per un futur de qualitat ambiental i personal.

Aquest Congrés Internacional oferirà oportunitats d’intercanvi i d’informació i activitats de formació actualitzada per als representants internacionals, nacionals i municipals, tècnics i professionals dels serveis amb responsabilitats en platges en els àmbits de la legislació, educació, atenció a la diversitat, seguretat, emergències i socorrisme.

Artículos relacionados

El medio de comunicación digital, de Gandia y toda La Safor
efficitur. leo Donec commodo massa dictum libero vel, Praesent
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad