Home Actualidad El 10 de desembre torna la «Nit de supervivència zombi» a Gandia

El 10 de desembre torna la «Nit de supervivència zombi» a Gandia

Por Vanessa
  • Des de les 22.00 h fins a les 2.00 h, l’activat es dividirà en dos torns en els quals els participants hauran d’intentar superar diverses proves per tal de convertir-se en els supervivents de la nit.
  • La prova es portarà a terme als voltants de l’Alqueria Laborde (seu Consell dels Joves Gandia). Les inscripcions romandran obertes fins al mateix 10 de desembre, però es recomana registre previ. El preu és de 4 euros.
  • A partir de 12 anys acompanyats d’un adult i de 15 a 17 amb autorització.

Com darrers anys, els zombis envaeixen part de la ciutat de Gandia durant una nit. Tal com ha anunciat la regidora de Joventut, Lydia Morant, i el membre del Consell dels Joves de Gandia (CJG), Salva Tamarit, a partir del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Gandia i el CJG s’organitza una vegada més la «Nit de supervivència zombi». El 10 de desembre des de les 22.00 h fins a les 2.00 h els participants hauran d’intentar superar diverses proves per tal de convertir-se en els supervivents de la nit als voltants de l’Alqueria Laborde (Casal Jove).

«És una activitat sempre molt demandada i compta amb una participació molt important de la gent jove de la ciutat», ha expressat Morant. Es tracta d’una activitat que forma part de l’acord entre el CJG i l’Ajuntament de Gandia per a la dinamització i el suport d’accions juvenils. D’aquesta manera, la nit del 10 de desembre, l’Alqueria Laborde es converteix en «Laborde Corps», una entitat de microbiologia i química des d’on tindrà origen la nit de supervivència. Segons ha afegit la regidora, els participants podran acudir a partir de les 19.30 h per a efectuar el registre de la prova.

Les inscripcions romandran obertes fins al mateix moment de realització de l’activitat. «Intentem fomentar i promocionar que la gent es registre amb antelació per a tindre un poc de previsió. Poden anar de dimarts a divendres de 9:30 fins a la 13.30 h i de 18.00 h a 21.00 h a Alqueria Laborde», ha recomanat Morant. El preu per a participar és de 4 euros i l’edat és a partir de 12 anys. Aquells que tinguen entre 12 i 14 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult, mentre que els de 15 a 17 anys només hauran de presentar autorització del pare, mare o tutor. El document de permís es podrà descarregar a les xarxes socials del CJG (@consellgandia) a través d’un enllaç a un drive. Segons ha explicat Tamarit, es portaran a terme diverses proves en dos torns: de 22.00 h a 0.00 h i de 0.00 h a 2.00 h. «Les diverses proves consistiran en la supervivència davant un atac zombi. Si queden infectats, s’haurà d’acudir a l’Alqueria Laborde per tal de llevar-se la polsera i continuar jugant convertits en un zombi per a continuar», ha detallat. D’aquesta manera, tal i com ha ocorregut en darreres ocasions, la ciutadania de Gandia i dels voltants del municipi podran posar a prova el seu nivell de supervivència durant una nit.

Artículos relacionados

El medio de comunicación digital, de Gandia y toda La Safor
libero ipsum leo libero elit. nec
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad