Home Cultura Tavernes presenta els espectacles Save the Temazo Remix i Back to Lyrics.

Tavernes presenta els espectacles Save the Temazo Remix i Back to Lyrics.

Por Redacción / Oliva
Tavernes presenta els espectacles Save the Temazo Remix i Back to Lyrics.

La plaça de l’Escriptor Rafael Chirbes acull el dissabte 27 de març, Dia Mundial del Teatre, l’espectacle de circ, humor i música ‘Save the Temazo Remix’ del Col·lectiu F.R.E.N.È.T.I.C.

El diumenge 28 es celebra el segon concert del IV Festival Internacional Tavernes en Cambra a càrrec del quintet Back to Brass, la soprano Betlem Roig i el tenor Pascual Andreu

. L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna presenta la programació cultural del cap de setmana del 27 i 28 de març amb els espectacles Save the Temazo Remix i Back to Lyrics.

El dissabte 27 de març, per a celebrar el Dia Mundial del Teatre, tindrà lloc a les 18.00 hores en la plaça de l’Escriptor Rafael Chirbes l’espectacle a l’aire lliure Save the Temazo Remix del Col·lectiu F.R.E.N.È.T.I.C. Es tracta d’un espectacle familiar de circ, humor i la millor música interpretada a 10 metres d’altura per grans artistes d’arreu del món, que presenten les seues peces a través d’un xou ple de tècnica, música i risc, guiat pel carismàtic Eddy Eighty.

L’espectacle serà totalment gratuït, amb la possibilitat de fer una donació a l’associació Payasospital, que ajuda els infants i adolescents hospitalitzats a fer més agradable l’estada en l’hospital. Per a reservar l’entrada cal emplenar el formulari següent de forma individual:  http://ow.ly/Pmb230rC2p8.

D’altra banda, el diumenge 28 de març, a les 18.30 hores, es celebra el concert de cambra Back to Lyrics, emmarcat en el IV Festival Internacional Tavernes en Cambra i interpretat pel quintet de metall Back to Brass, la soprano Betlem Roig i el tenor Pascual Andreu. En el concert es reviuran els millors moments de l’òpera clàssica i la sarsuela amb la interpretació de creacions de compositors com Puccini, Verdi, Donizetti, Chueca, Sorozábal o Chapí.

L’entrada també serà gratuïta i, en este cas, les donacions aniran destinades a l’Associació Animalista de Tavernes. Es pot reservar l’entrada individualment en el següent enllaç: http://ow.ly/4gdr30rC2xI.

Durant els espectacles serà obligatori l’ús de la mascareta, ocupar només el lloc assignat i respectar la distància de seguretat en l’entrada i l’eixida; a més, hi haurà separació individual entre els seients ocupats i gel hidroalcohòlic. Per últim, és recomanable acudir almenys 30 minuts abans de l’inici de l’espectacle per a entrar de forma esglaonada. És clar que si teniu qualsevol símptoma relacionat amb la COVID-19 heu de quedar-vos a casa.

Artículos relacionados

Deja un comentario

* Al utilizar este formulario, acepta que este sitio web almacene y maneje sus datos.

El medio de comunicación digital, de Gandia y toda La Safor
ante. Phasellus felis lectus luctus mi, dolor. vulputate, amet, Donec
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad