Home La SaforGandia Partit Popular Gandia contra la Taxa Turística

Partit Popular Gandia contra la Taxa Turística

Por Vanessa

El Partit Popular de Gandia se suma a la iniciativa en contra de la taxa turística en la Comunitat Valenciana.

Víctor Soler, President dels populars, i Vicent Gregori, Secretari General, ja han signat per a mostrar el seu rebuig davant un nou impost que l’única cosa que provoca són més problemes per al sector turístic, que es troba en ple ressorgiment després de les enormes dificultats ocasionades per la pandèmia.

Els populars promouran la iniciativa de signatures en contra de la taxa turística a la societat civil gandiense per a frenar un

“despropòsit que únicament perjudica els visitants, a les ciutats i als interessos de tots els empresaris turístics”.

A més, el Partit Popular insta l’alcalde de Gandia i al Govern local al fet que s’adherisquen a la iniciativa en contra d’aquest nou impost i defensen els interessos de la ciutat, que es veuen afectats negativament per aquesta taxa.

Els populars consideren que,

“després dels problemes que la pandèmia ha ocasionat al turisme, no és ni el moment ni la manera d’establir una taxa turística que perjudica els visitants, als empresaris i a tot l’entorn del sector”.

“Alcalde i Govern de Gandia, facen costat a un sector tan important per a la nostra ciutat com és el turístic i signen en contra d’un nou impost que només perjudica i dificulta encara més que les empreses, els hotels i els hostalers alcen dia a dia les persianes dels seus negocis; els populars instem que s’adherisquen i promoguen les signatures en contra de la taxa tal com ho hem fet nosaltres”, conclou Soler.

Artículos relacionados

El medio de comunicación digital, de Gandia y toda La Safor
Praesent Donec id, mi, quis, in accumsan
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad