Home Ocio La platja de Gandia acollirà el 9 d’octubre el festival de milotxes OSOW

La platja de Gandia acollirà el 9 d’octubre el festival de milotxes OSOW

Por Vanessa

· Aquesta volada popular de milotxes per la Pau, Amistat i Medi Ambient se celebra cada segon diumenge d’octubre des de 1985, s’iniciarà a les 11:30 i conclourà a les 19 hores

El diumenge 9 d’octubre se celebrarà al passeig Marítim Neptú núm. 74, platja de Gandia, el festival OSOW (un cel, un món), un esdeveniment que omplirà el cel de la ciutat de milotxes per la Pau. Aquesta iniciativa està organitzada per l’Associació Milotxes Club amb la col·laboració del Departament de Turisme de Gandia.


Des de les 11:30 fins a les 19 hores es podrà gaudir de milotxes estàtiques gegants i altres de més menudes que donaran colorit a la platja. També hi haurà milotxes acrobàtiques i, el més important, els xiquets i xiquetes enviaran els seus missatges per la Pau i amistat a través de la cua d’una milotxa.

Aquest esdeveniment mundial simultani, que consisteix en una gran volada popular de milotxes per la Pau, l’Amistat i el Medi Ambient, se celebra el segon diumenge d’octubre des de 1985.

Programa
11:30 h: Inici. Volada Popular, exhibicions i missatgers.
13:30 h: volada per la Pau amb missatges dels assistents.
14 h: Pausa-dinar.
16:30: Represa. Volada popular.
19 h: Cloenda.

Artículos relacionados

El medio de comunicación digital, de Gandia y toda La Safor
Praesent risus leo. ut accumsan non odio Praesent commodo
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad