Home Ocio Xeraco organitza un Campament Reial i un Mercat de Reis per rebre als Reis Mags d’Orient

Xeraco organitza un Campament Reial i un Mercat de Reis per rebre als Reis Mags d’Orient

Por Vanessa

L’ajuntament de Xeraco ha dissenyat una programació especial amb motiu de l’arribada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient. Adaptada a uns protocols COVID-19 per garantir la seguretat dels veïns i les veïnes.

Des de la Regidoria de Cultura amb la col·laboració de diverses entitats del municipi; s’ha organitzat un ‘Campament Reial’ els dies 3 i 4 de gener de 16 a 18 hores en la Plaça de l’Església. Els patges reials rebran als xiquets i les xiquetes per a llegir la carta als Reis Mags d’Orient. Amb música en directe, tallers de manualitats nadalencs i moltes més sorpreses. S’arreplegarà menjar i productes de neteja per als franciscans.

A més, hi haurà un ‘Mercat de Reis’ els dies 2, 3, 4 i 5 de gener d’11 a 14 hores i de 17 a 20.30 h en la Plaça Germanies; amb tallers infantils gratuïts a les 16 h.

Per últim, el dia 5 de gener arribaran a Xeraco Ses Majestats els Reis Mags d’Orient a les 18 hores amb el recorregut habitual: poliesportiu, carrer Cervantes; carrer de la Cisterna, carrer Xeresa, carrer Gandia, plaça de l’Església.

També continua el repartiment de les cartes a ses Majestats Els Reis Mags d’Orient a l’Ajuntament

La regidora, Ubalda Balaguer, ha assegurat que

“es tracta d´una iniciativa que l’Ajuntament posa en marxa perquè els xiquets i xiquetes del municipi puguen enviar els seus desitjos, somnis i il·lusions a les seues Majestats”. Així mateix, continuem treballant perquè totes les famílies puguen gaudir de l’arribada de ses Majestats Els Reis Mags d’Orient, d’acord amb la situació sanitària del moment”.

Les cartes es troben en Registre de l’Ajuntament i es podran recollir en horari d’atenció al públic.

Artículos relacionados

El medio de comunicación digital, de Gandia y toda La Safor
mattis velit, ante. leo. ut dolor. vel, vulputate, neque.
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad