Home Actualidad L’Ajuntament programa la mostra de curtmetratges ‘Tavernes de la Valldigna de por’

L’Ajuntament programa la mostra de curtmetratges ‘Tavernes de la Valldigna de por’

Por Vanessa

 L’Ajuntament deTavernes de la Valldigna, a través de la Regidoria de Joventut i la col·laboració de l’Institut Valencià de la Joventut, ha programat per al proper divendres 28 d’octubre una mostra de curtmetratges de terror, en què es visionaran diferents treballs audiovisuals del gènere de terror, emmarcats en la celebració de la Nit de Tots Sants.

La mostra, que tindrà lloc en la Casa de la Cultura a partir de les 19 hores, és una iniciativa innovadora i gratuïta, emmarcada dins de l’any europeu de la Joventut i dins del projecte Cortoespaña, originat amb l’objectiu d’exhibir i promoure el curtmetratge al nostre país.

El regidor de Joventut, Miquel Tur, ha assenyalat que “és una iniciativa idònia per a apropar als i les més joves la cultura audiovisual a través del gènere del terror que segur que els agradarà. A més, l’activitat proposa un nou model d’entreteniment per al jovent de Tavernes els dies previs a la Nit de Tots Sants”.

Artículos relacionados

El medio de comunicación digital, de Gandia y toda La Safor
consectetur dapibus eget tristique fringilla accumsan
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad