Home Actualidad Xeraco lliura els premis de la Campanya Comercial de Nadal

Xeraco lliura els premis de la Campanya Comercial de Nadal

Por Vanessa

La regidora de Promoció Econòmica, Cora Rubio, ha fet entrega dels premis a les persones que van resultar guanyadores del sorteig de Nadal, la campanya comercial que es va posar en marxa en desembre per incentivar les compres al xicotet i mitjà comerç del municipi durant la etapa pre-nadalenca, en què van participar els comerços.

Impulsada per la Regidoria de Promoció Econòmica, la campanya ha repartit 600 euros i ha registrat 10.500 tiquets que suposa, a 20 euros de despesa mínima, més de 210.000 euros que s’han mogut entre els nostres comerços.

La regidora ha agraït la implicació dels comerços en aquesta campanya local que té com a objectiu “potenciar les compres locals i afavorir el comerç de proximitat que ofereix aquest assessorament personalitzat que ho fan únic”; i, també, “als veïns i veïnes de la localitat per apostar pels nostres establiments comercials i fer que aquesta campanya haja resultat ser tot un èxit”.

Artículos relacionados

El medio de comunicación digital, de Gandia y toda La Safor
consequat. sit sem, nunc fringilla felis velit, elit. quis ut adipiscing libero
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad