Home Actualidad Tavernes de la Valldigna alça la veu en defensa del camp Valencià

Tavernes de la Valldigna alça la veu en defensa del camp Valencià

Por Vanessa
defensa del camp valencià
  • Més d’un centenar de llauradors valencians i veïns i veïnes de Tavernes han participat en la marxa entre Favara i Tavernes. Per a exigir mesures que defensen l’agricultura valenciana en defensa del camp Valencià.
  • L’Ajuntament dona suport al sector agrícola. Per la demanda de solucions a la preocupant pujada dels costos de producció i la davallada dels preus dels productes en origen

La població de Tavernes de la Valldigna i l’Ajuntament han donat suport a la concentració. En defensa del camp valencià impulsada per les organitzacions i associacions agrícoles valencianes:

  • Associació Valenciana d’Agricultors (AVA-ASAJA)
  • ASAJA Alacant-Joves Agricultors
  • UNIÓ de Llauradors i Ramaders
  • Coordinadora Campesina del País Valencià (CCPP-COAG)
  • Unió de Xicotets Agricultors i Ganaders del País Valencià (UPA-PV).

La marxa de protesta entre Favara i Tavernes ha finalitzat amb una concentració en la plaça Major. En presència d’una gran quantitat de llauradors vallers i de les poblacions del voltant, membres de la corporació municipal i també molts veïns i veïnes. Han eixit al carrer per a donar suport als agricultors valencians.

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, ha manifestat que: “hui hem mostrat unió i força per a reclamar el respecte que mereixen. L’agricultura i els llauradors valencians. És necessari que s’escolten les demandes del camp valencià, primer a Madrid i després a Europa”

Així, l’Ajuntament dona suport al sector agrícola en la demanda de solucions. Per la preocupant pujada dels costos de producció (carburants, fertilitzants, llum, pinsos, etc.). El baix preu dels productes en origen i els acords comercials amb l’exterior.

Per la seua part, el regidor d’Agricultura, Emili Enguix, assenyala que: “l’Ajuntament donarà suport i defensarà sempre els interessos dels nostres agricultors. Perquè tinguen una vida digna i es valore el seu treball. Sense l’agricultura, l’economia es cau”.

Artículos relacionados

El medio de comunicación digital, de Gandia y toda La Safor
consectetur commodo mattis ante. dolor. sem, quis Sed leo. ipsum massa
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad