Home Política El regidor d’Urbanisme Josep Alandete a respon a les critiques del partit popular

El regidor d’Urbanisme Josep Alandete a respon a les critiques del partit popular

Por Vanessa

“S’estan complint les previsions de finalització de la urbanització dels Marenys de Rafalcaid” El vicealcalde i regidor d’Urbanisme, Josep Alandete, ha volgut respondre a les crítiques realitzades ahir pel matí pel portaveu del Grup Municipal del PP, Víctor Soler

Josep Alandete ha assegurat que la urbanització està al 85% completada, a l’espera que es solucionen els problemes de les proves de resistència de la tensió elèctrica que hi realitza Iberdrola per tal d’actuar-hi.  «El senyor Soler diu que no li valen excuses, perquè sols hi havia que fer el soterrament de la línia elèctrica. Doncs també hi ha que adequar els jardins».

D’altra banda, el responsable d’Urbanisme ha aclarit que l’Ajuntament no pot no pot fer coses que no estiguen al projecte d’urbanització, entre altres coses, perquè tindria costos afegits per al veïtat. «Per això, el departament de Serveis Bàsics s’ha compromès a realitzar fora del projecte d’urbanització actuacions on té dèficit que els Marenys, com ara el desaigüe i la canalització. L’ajuntament assumirà allò que no estava en el projecte.

«Vàrem dir que les obres s’acabarien en aquesta legislatura i en aquesta s’acabaran. De fet, Iberdrola ja està fent les proves de càrrega en la línia elèctrica i si s’aconsegueixen s’hi avançarà. Si no, ja buscaríem altra solució tècnica. Tot el que diu ara el senyor Soler és per pura mantra electoral», ha conclòs.

Artículos relacionados

El medio de comunicación digital, de Gandia y toda La Safor
elementum velit, sit nunc suscipit dolor tempus justo
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad