Home Empresas ESIC i FAES porten a Gandia el Postgrau de Direcció de vendes.

ESIC i FAES porten a Gandia el Postgrau de Direcció de vendes.

Por Vanessa
  • ESIC i FAES junts per a posar a la disposició del teixit empresarial de La Safor un postgrau d’alta qualitat enfocat en el desenvolupament dels departaments comercials i amb les últimes actualitzacions.
  • Un dels principals motius pels quals ESIC realitza aquest programa a La Safor és el de “donar continuïtat a la formació que ESIC porta impartint en la zona des de fa temps
  • El pròxim 17 de febrer, a les 19:00h, se celebrarà una conferència titulada ‘Planificació Comercial’ en les Instal·lacions de Foment d’Agricultura Indústria i Comerç, situada al carrer San Francisco de Borja 56 de Gandia
  • L’objectiu del Postgrau d’Adreça de vendes és potenciar els coneixements en un entorn de vendes complex i adequat al nou entorn VUCA.

Conscient de l’important paper que juga La Safor com a motor de la Comunitat Valenciana, ESIC Business and Màrqueting School realitzarà a Gandia el seu Programa Superior en Direcció de Vendes (PSDV).
Un dels principals motius pels quals ESIC realitza aquest programa a la Safor és el de

Donar continuïtat a la formació que ESIC porta impartint en la zona des de fa temps”, com assenyala Julia Jaén, Responsable de Màrqueting i Admissions de Postgrau, programes de Curta Duració i Formació En línia.


Per a ESIC és molt important La Safor, on arriba de la mà de FAES (Federació d’Associacions d’Empresaris de La Safor) i Foment d’Agricultura, Indústria i Comerç de Gandia (AIC) per ser una zona clau de la Comunitat.

“Posem a la disposició del teixit empresarial de La Safor un postgrau d’alta qualitat enfocat en el desenvolupament dels departaments comercials i amb les últimes actualitzacions”. És essencial “acostar la formació i donar servei a la zona de La Safor i a les persones i empreses”, afig Jaén.


Des de FAES es vol convidar a la conferència titulada ‘Planificació Comercial’ que se celebrarà el pròxim 17 de febrer, a les 19:00h, en les Instal·lacions de Foment d’Agricultura Indústria i Comerç, situada al carrer San Francisco de Borja 56 de Gandia.


Aquest Postgrau en Direcció de Vendes es porta realitzant des de 2014, a més d’uns altres com a Màrqueting Digital o Trade Màrqueting. Amb més de 190 edicions i més de 3.300 alumnes a nivell nacional, el PSDV aporta una visió global de la direcció de vendes, treballant les diferents estratègies empresarials que afecten l’àrea, incorporant el component digital, les característiques dels nous consumidors i els nous models de negoci de vendes.
L’objectiu del PSDV és potenciar els coneixements en un entorn de vendes complex i adequat al nou entorn VUCA.


ESIC pretén amb aquest programa superior formar als assistents en el diagnòstic, creació i desenvolupament d’equips de venda eficients conforme als mercats i evolució de l’empresa actual; Sensibilitzar als assistents per a la integració de les eines i canals digitals en les estratègies i en els processos comercials de la direcció de vendes; Treballar amb els assistents les diferents tècniques i eines que els permeten elaborar un pla de vendes integral d’acord amb els objectius i estratègies empresarials i Gestionar els elements clau de la funció de direcció de vendes que es concreten en el compte de resultats de l’empresa.

Artículos relacionados

El medio de comunicación digital, de Gandia y toda La Safor
vel, elit. justo risus Lorem id commodo leo.
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad